Σύνδεση

Εγγραφή

Σύνδεση

Εγγραφή

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας 2022

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης […]

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης θα συμμετάσχει στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022, στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.

Στο Φεστιβάλ, που διοργανώνεται σε συνεργασία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων και τον Πολιτιστικό Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, έχουν δηλώσει συμμετοχή ογδόντα δύο (82) φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) και του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας (Ι.Σ.Π.).

Αναμένεται ένα τριήμερο γεμάτο στοχευμένες δράσεις πληροφόρησης και πρόληψης με ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε προληπτικούς ελέγχους υγείας, στην ενημέρωση των πολιτών μέσω της πραγματοποίησης ημερίδων και ομιλιών, σε δημιουργικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά, στην πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας και τις τρεις ημέρες, πρωί και απόγευμα, με τη συνδρομή των Κέντρων Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «Παναγιά η Βοήθεια» και του Γ.Ν.Π. «Ο Άγιος Ανδρέας», με σκοπό να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες σε αίμα λόγω της πανδημίας αλλά και οι μεγάλες ελλείψεις που παρατηρούνται.

Τοποθεσία στο χάρτη

Είστε χορηγός και θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή τη δράση;

Συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα

"*" indicates required fields

Περισσότερες επερχόμενες εκδηλώσεις

Δεν υπάρχουν εκδηλώσεις αυτή την στιγμή

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης στο 2ο Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας 2022