Σύνδεση

Εγγραφή

Σύνδεση

Εγγραφή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών»

28 Νοεμβρίου, 2022

Με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών” την 25η Νοεμβρίουη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςτο Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Δυτικής Ελλάδας της ΠΔΕτο Συμβουλευτικό Κέντρο Πάτρας του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) και ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Πατρέων, πραγματοποιήσαν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ανοικτή εκδήλωση με διανομή ενημερωτικού υλικού, στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Γεροκωστοπούλου, με στόχο την ενημέρωση, την εξειδικευμένη πληροφόρηση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα έμφυλης βίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και εκπρόσωποι του Δήμου Πατρέων (κ. Κώστας Πελετίδης Δήμαρχος Πατρέων, κ. Αναστασία Τογιοπούλου Αντιδήμαρχος ΠολεοδομικούΚυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης), από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος (Εντεταλμένος Σύμβουλος/Βοηθός Περιφερειάρχη). Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο κ. Χαροκόπος Αντώνιος (Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων και Γ’ Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ), ο κ. Λίβανος Ανδρέας (Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.)), η κ. Χορμπά Φένια (Πρόεδρος της  Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας) και η κ. Τζαβάρα Εύη (Γραμματέας  της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας).