Σύνδεση

Εγγραφή

Σύνδεση

Εγγραφή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Εορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Σχολείου Σαγαιΐκων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

15 Ιουνίου, 2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023, η εορτή λήξης της σχολικής χρονιάς του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Σχολείου Σαγαιΐκων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας η οποία συνδιοργανώθηκε από το Νηπιαγωγείο-Δημοτικό Σχολείο, το Παράρτημα ΡΟΜΑ του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Δυτικής Αχαΐας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2022-2023, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Σχολείου Σαγαιΐκων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας παρουσίασαν μέσα από τραγούδια, απαγγελίες και μουσικοχορευτικά δρώμενα ένα μοναδικό πρόγραμμα που αναδείκνυε έντονα τα μηνύματα της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αποδοχής και της ειρήνης. Παιδιά και εκπαιδευτικοί καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους ενώ σημαντική ήταν και η αναφορά του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπου Μπονάνου στην ισότιμη, προσβάσιμη και ποιοτική εκπαίδευση για όλους, κατά τον χαιρετισμό του.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το θέατρο σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη, ανταλλαγή δώρων και ευχών για την επόμενη σχολική χρονιά.